Sve škole koje su željne sudjelovati u projektu “Orbit daruje osmijeh” imaju priliku do 31. svibnja na web stranici www.orbit-zubomobil.hr posvećenoj projektu prijaviti se putem dostupnog obrasca i na taj način osigurati učenicima od prvog do četvrtog razreda preventivne dentalne preglede.

U okviru projekta “Orbit daruje osmijeh”, vesela i stručna ekipa Zubomobila će i tijekom 2017. obilaziti osnovne škole diljem Hrvatske te obavljati preventivne preglede s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti oralnog zdravlja kod djece.

Zubomobil kreće na put u rujnu 2017., a kao posebno iznenađenje ove godine za odabrane škole bit će posjet ambasadorice projekta, glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznica koja će kroz priču i smijeh opustiti mališane i pomoći im da suzbiju strah od stomatologa.

“Ima li što ljepše od darivanja osmijeha dječici? A to je upravo ono što Orbit ovom inicijativom radi uz podršku Hrvatske komore dentalne medicine. Sigurna sam da ćemo razveseliti brojne školarce, a i njihove roditelje kojima ćemo pomoći da njihova anđeli imaju zdrave zubiće i ono što želimo svima- zdrave osmijehe”, naglasila je Doris Pinčić Rogoznica.

Tijek i aktivnosti kampanje pratite na www.orbit-zubomobil.hr i Facebook stranici Orbit Hrvatska.