Božićna bajka obitelji Salaj stigla je ove subote u Zagreb. Svečano otvorenje, uz paljenje 70.000 lampica ispred Super Konzum prodavaonice u Vukovarskoj 269b u Zagrebu, oduševilo je brojne posjetitelje među kojima su bile i poznate voditeljice Mirna Maras i Martina Podgorski.

Jedinstvena Božićna bajka dio je Konzumove kampanje “Sa Zagrebom kroz život”, a osmišljena je u suradnji s poznatom obitelji Salaj, koja na svom obiteljskom imanju kod Čazme priređuje poseban božićni ugođaj za brojne posjetitelje.

Okupljenim građanima projekt su predstavili Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma, i Ana Bertić, upraviteljica Zaklade Božićna bajka.

Popularni “Zagrebački mališani” i “Kikići” pobrinuli su se za raspjevanu atmosferu, uz bogatu ugostiteljsku ponudu hrane i toplih napitaka.

Uz brojne igre iznenađenja, klince i klinceze  posebno je oduševio dolazak Djeda Božićnjaka s poklonima. Posebni gosti bili su mališani dječjeg vrtića DIDI iz Dugog Sela.

Vikende koji su pred vama iskoristite za obiteljsko druženje uz Božićnu bajku ispred Super Konzum prodavaonice u Vukovarskoj ulici u Zagrebu.

Svake subote, sve do 17. siječnja, od 17 do 21 sati očekuju vas zabavna događanja za djecu, a radnim danima za vas su otvorene kućice s ugostiteljskom ponudom po promotivnim cijenama.

PROMO