kozmo-pjesma-largeZavršio je veliki nacionalni natječaj u sklopu kojeg je Kozmo tražio autora Kozmo pjesme, a kupci iz cijele Hrvatske su tijekom mjesec dana na adresu Kozma poslali više od 120 odličnih pjesama, priopćeno je danas iz Kozma.

Žiri koji su činili TV voditeljica i glumica Ana Stunić te Mirza Tetarić i Anja Alujević iz grupe XL, zajedno s predstavnicima Kozma, nije imao lak posao, no u jakoj konkurenciji je odabrao pobjedničke stihove.

Njihov autor je Branko Brljević, policajac iz Vrgorca, kome ovo nije prvo iskustvo u pisanju pjesama. Naime, Branko je napisao više od 50 pjesama, neke čak i za lokalne glazbene festivale, no upravo je pjesma koju je napisao za Kozmo prva koja je pobijedila na natječaju.

Branko će tako po prvi put iskusiti slavu i zvjezdani status jer će njegove stihove uglazbiti i otpjevati članovi grupe XL, a pridružit će im se i Ana Stunić.

Usto, Kozmo pjesma će biti snimljena i kao CD singl, a posebno iznenađenje za Branka i sve ostale bit će veliko javno događanje na Trgu bana Josipa Jelačića kad će pjesma prvi put biti i javno izvedena.

“Veseli nas veliki odaziv naših kupaca iz cijele Hrvatske koji su nam slali svoje stihove i ovim im putem svima zahvaljujemo. Mi smo jedina drogerija u Hrvatskoj kojoj su kupci pisali pjesme, čime dokazujemo da su sve naše aktivnosti prilagođene željama kupaca, pa čak i odabir Kozmo pjesme”, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Kozmo će autoru pjesme osigurati veliki izbor proizvoda iz svog asortimana tijekom cijele jedne godine jer će ga nagraditi s 12 Kozmo darovnih kartica u ukupnom iznosu od 6000 kuna, ističe se u priopćenju.