Tržišne komunikacijeDOPBrigada i partneri u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Brigada i partneri u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Potaknuta nadolazećim blagdanima, zagrebačka agencija Brigada i ove je godine organizirala novu, sada već tradicionalnu, humanitarnu akciju. Ovoga puta, zajedno s partnerima preuredili su knjižnicu i hodnik Škole za odgoj i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju u Puli.

Tijekom dva dana, 11. i 12. prosinca, Brigadin je tim prostor knjižnice pretvorio u fleksibilan prostor koji se lako transformira s obzirom na različite namjene – knjižnica tako sada ima zonu za učenje, površinu za igru i čitanje, te prostor rezerviran za stručnu literaturu i predavanja. U želji da prostor potiče korisnike na učenje i igru u ugodnom okruženju, bez jakih senzornih podražaja, korišteni su blagi tonovi pastelnih boja, fluidne forme i mnoštvo zelenila.

“I ove smo godine u Brigadi, umjesto klasičnih korporativnih poklona, odlučili darivati potrebite organizacijom humanitarne akcije. U jeku pandemije, uz poštivanje svih mjera i preporuka, uspjeli smo uz pomoć naših partnera uljepšati prostor pulske škole te tako razveseliti učenike s teškoćama u razvoju i njihove vrijedne učitelje i asistente. Posebnu zahvalu upućujemo profesorima i osoblju škole, tvrtki Ararea na donaciji i pomoći u realizaciji, kao i drugim suradnicima na nesebičnom odazivu, bez čije pomoći bi ovaj projekt bio teško ostvariv: Basileus, Botanike, Agencija IMC, KK Dekorativa, Medilab One i STO”, istaknula je Petra Čovran iz Brigade.

Višnja Popović, ravnateljica Škole za odgoj i obrazovanje učenika s teškoćama u razvoju u Puli, zahvalila je Brigadinom timu na ovoj vrijednoj akciji te istaknula: “Nema izgubljenog sna ako se pronađu pravi ljudi koji su spremni pomoći u pretvaranju sna u stvarnost. Tako je i naša Škola dobila nove prijatelje, zagrebačku Brigadu, koji su ostvarili dugo sanjani san, lijepu, modernu i multifunkcionalnu knjižnicu. U ovo tužno i ružno vrijeme nama je zasjalo sunce. Učenici i učitelji uživaju u stvaranju novih priča, igara i projekta u novim prostorima, a osmijeh na dječjim licima govori više od riječi.”

Uređenje knjižnice pulske škole četvrta je u nizu Brigadinih blagdanskih akciji, a ranijih godina uredili su Dječju bolnicu Kantrida u Rijeci, Psihijatrijsku bolnicu Ugljan te zajedničke prostore Gimnazije Vukovar, a za potonju su prošli mjesec dobili i Posebno priznanje Hrvatskog dizajnerskog društva.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...