VirX Intensive

Patentirana kozmetička formula hidratantne kreme za ruke i 70% etanola osigurava potpunu eliminaciju virusa i bakterija unutar 30 sekundi

Sredstvo za dezinfekciju ruku Virx Intensive osim što je vrhunska kozmetika ujedno je i efikasan antiseptik. Patentirana kozmetička formula hidratantne kreme za ruke i 70% etanola osigurava potpunu eliminaciju virusa i bakterija unutar 30 sekundi. Sadrži biopolimere poput hijaluronske kiseline i pululana koji stvaraju zaštitni sloj na koži, dok urea, glicerin i trehaloza pružaju dugotrajnu hidrataciju (do 48h). Zato 70% etanola djeluje samo na površini kože, bez njenog isušivanja i oštećenja. Još jedna komponenta koja ga čini jedinstvenim je njegov blag i ugodan miris kreme koji se zadržava na koži dugo nakon nanošenja.

Bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i bez intenzivnog neugodnog mirisa. VirX Intensive pruža osjećaj netom opranih ruku na koje ste nanijeli hidratantnu kremu. VirX Intensive namijenjen je osjetljivoj koži ruku i praktičan je za upotrebu u svim situacijama – kod kuće, u uredu, na poslu, u školi, u autu… Proizvod možete pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i na prodajnim mjestima Tisak MEDIA i Walk-in Tisak.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBAT kreće u prvu fazu kliničkog ispitivanja COVID-19 cjepiva
Sljedeći članakBrigada i partneri u tradicionalnoj humanitarnoj akciji