brkati-popust_bipa_3Za kraj Movembra čeka Vas još jedna akcija, i to ona prava brkata. Svi oni koji su tijekom studenog pustili bradu i brkove sada će doći na svoje. Zadnji dan Movembra u BIPI bit će u znaku brkatog popusta.

Svi muškarci s brkovima i bradom u srijedu 30.11.2016. u svim Bipa drogerijama u Hrvatskoj ostvaruju popust od 30% na sve proizvode za mušku njegu.

Nizom akcija i pogodnosti prigodom kupnje Bipa je s ciljem podizanja i jačanja svijesti o muškom zdravlju tijekom cijelog mjeseca studenog podržala popularni Movember.

Ponuda proizvoda u Bipi za mušku ljepotu zadovoljit će svačije ukuse i potrebe, od proizvoda za njegu i stiliziranje kose, krema ili gelova za brijanje, losiona nakon brijanja, do proizvoda za njegu tijela.

Za brzo i jednostavno oblikovanje brade i brkova različitih dužina u ponudi Bipe nalazi se mnoštvo proizvoda, od old school proizvoda do noviteta koje ce umjesto nepca razveseliti svako lice i bradu, kako bi i brada i brkovi bili svilenkasto mekani i privlačno mirisni.

Staro vjerovanje kaže da je brk simbol moći. Stoga, sačuvajte svoju moć do kraja jer jedini uvjet za kupnju zadnjeg dana Movembra u BIPI su upravo vaši brkovi i brada.

PROMO