jana_andjeli_frontaMotivirajućim porukama na limitiranoj, zimskoj ediciji – Jana voda s porukom anđela – nadahnjuje na svakodnevna, a opet posebna djela dobrote.

Iako nas od djetinjstva uče da je sreća skrivena u malim stvarima, u svakodnevnom ubrzanom tempu života mnogi od nas to zaboravljaju.

Dok popisi želja najčešće obuhvaćaju materijalne, financijski često nedostižne stvari, u neprekidnoj utrci za istima često zaboravljamo na osobe oko sebe i na male geste od velikog značenja.

Iako je za učiniti neko dobro djelo, obrisati suzu ili izmamiti osmijeh svome bližnjem ponekad potreban samo trenutak, upravo se taj trenutak ponekad čini nedostižnim.

Mala djela dobrote i ljubavi prema bližnjem inspirirala su i Janu na novu ediciju svojih bočica kojima nastoji potaknuti naše sugrađane na korake kojima mogu uljepšati živote ljudi oko sebe i makar na trenutak biti njihov anđeo!

Kroz anđeoske poruke Jana u ovom predblagdanskom razdoblju nastoji podsjetiti na istinske vrijednosti koje ispunjavaju srca i čine život ljepšim.

Da su one zaista posvuda oko nas osvjedočili smo se i kroz projekt Jana “Voda s porukom” te brojne humanitarne akcije diljem svih krajeva Lijepe naše, koje su na vrata naših brojnih sugrađana donijele ne samo materijalnu pomoć, nego i dašak utjehe u nevolji te poruku da nisu sami. I da, upravo u prijateljskoj riječi, zagrljaju i pogledu svoj dom pronalaze i anđeli!

MALIM DJELIMA DO VELIKIH PROMJENA
Ako na pitanje kada ste posljednjeg puta zagrlili svog bližnjeg ili utješili nekoga u nevolji morate stati i zamisliti se, znači da  isto niste predugo vremena učinili. Stoga neka vas Janine anđeoske poruke potaknu da malim djelima makar na kratko uljepšate živote onima oko sebe.

Topao zagrljaj, nježna riječ utjehe i najmanja gesta dobrote mogu mnogo učiniti. Stoga, pronađite inspiraciju u Janinim porukama, primijenite je na svijet oko sebe i barem na trenutak budite nekome anđeo!

PROMO