Vruće ljetne večeri najbolja su kulisa za odličnu vrtnu zabavu, pogotovo ako je kuhar poznati i omiljeni chef Marin Medak. Pravu poslasticu za sve uzvanike, predstavnike medije i brojne poznate goste, priredio je Medak u četvrtak na večeri povodom dolaska “zlatnog doba” koju je organizirao Somat Gold u suradnji s Gorenjem.

20 Dishwashing izazovNova generacija Somat Gold tableta za pranje posuđa bila je povod za ovo kulinarsko druženje.

Prekrasna vrtna terasa restorana RougeMarin u kojoj su se kuhanje, druženje i odlična hrana stopili u jedno u ugodnoj atmosferi, za koju je bio zadužen glazbeni sastav Soul Shadows, najbolje je dočarala sve ljepote kulinarskog umijeća.

Brojni poznati su došli uživati u delicijama, ali i naučiti koji trik od poznatog kuhara, a među njima: Iva Šulentić, Doris Pinčić, Iskra Jirzak, Ecija Ivušić, Ivica Skoko, modni dvojac ELFS, Iva Mihalić, Leonard Jakovina, Zoran Aragović, Andrea Andrassy.

No, nakon svakog dobrog obroka i uspješnog kuhanja ostaje uvijek ključno pitanje “tko će oprati posuđe”? Da ova, mnogima ne baš omiljena aktivnost, može biti i zabavna pokazali su gosti nakon večere jer su se mnogi od njih okušali u natjecanju tko će brže pospremiti suđe u perilicu.

A nakon što je suđe u perilici, na scenu stupa “zlatno doba” odnosno Somat Gold tablete čija visoka učinkovitost pruža efekt prednamakanja i donosi besprijekorne rezultate čak i bez ispiranja posuđa prije stavljanja u perilicu.

PROMO