U prostoru Velvet caféa održana je druga Becutanova radionica za mame. Upravo je glavni naglasak na radionici bio izazov roditeljstva od samih početaka rođenja bebe te važnost međusobne podrške, kada je sve lakše. Na radionici su se okupile brojne mame koje su nam ispričale svoju priču o majčinstvu, s kojim dilemama se susreću kao i brojnim izazovima tijekom roditeljstva. Marijana Batinić uvela je prisutne u ovu lijepu priču, a sudjelovale su i poznate mame, Nevena Rendeli Vejzović uz Mirnu Medaković Stepinac te naša ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr. med., koja je sa stručnog aspekta i dugogodišnjem iskustvom istaknula brojne savjete s naglaskom kako uživati u svim izazovima roditeljstva s kojima se susrećemo od samih početaka.

“Sudjelovale smo na sada već tradicionalnoj Becutanovoj radionici za mame i veseli nas što možemo podijeliti svoja iskustva s ostalim mamama. U životu djeteta jednako je važna i uloga očeva i uvjerene smo da je sve izazove roditeljstva lakše prebroditi zajedno”, napomenule su poznate mame, Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac.

Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je stavila naglasak na njegu kože i dala dragocjene savjete.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manufacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!