Bipo_nagradna igra (1)Bipo Klub, program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom od 0 do 3 godine, pokrenut od strane drogerija Bipa, osim brojnih pogodnosti  za svoje članove, tijekom ožujka poziva roditelje na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi roditelji članovi Bipo Kluba koji u bilo kojoj Bipa poslovnici ostvare kupnju bilo kojeg dječjeg proizvoda iz asortimana najpoznatijih dječjih brendova: Mustela, Johnson’s Baby, Nivea Baby, Lino, Nestle, To.to, Becutan, Pampers, Dr.Browns, Nuby, Avent, Töpfer, Plazma, Safety First, Frutek, Naturel, Babywell i Chicco. Sretne dobitnike obradovat će nagradni fond kojeg čine vrijedne nagrade za mališane.

Za osvojeno prvo mjesto dobitniku će biti uručen Emmezeta poklon bon za opremanje dječje sobe u vrijednosti od 20.000,00 kn, drugo mjesto čini Magic Baby poklon bon u vrijednosti 6.000,00 kn, dok će treće nagrađeni dobiti Chicco poklon bon u vrijednosti od 4.000,00 kn.
Uz nagradnu igru, na web stranici Bipo Kluba  roditeljima su na izbor i brojne preporuke, korisni savjeti, odgovori stručnjaka, igre, zabava, uspomene, razmjena iskustava i mišljenja i sve ostalo što roditelji i djeca trebaju  kako bi odrastanje bilo što veselije i opuštenije.

Nagradna igra traje do 31.03.2016 i vrijedi samo za članove Bipo kluba.

Svi ostali koji se žele pridružiti u nagradnoj igri, trebaju se samo učlaniti u Bipo klub putem pristupnice dostupne na web stranici ili u najbližoj Bipa poslovnici