Logistička tvrtka cargo-partner u Hrvatskoj više od 24 godine kreira logistička rješenja s potpunom uslugom za zračni, pomorski, kamionski i željeznički transport, te skladištenje i distribuciju robe za razne industrijske grane. Sjedište tvrtke smješteno je u Zagrebu u sklopu Robnih terminala Zagreb, gdje se nalazi skladište sa 7.630 m2 i više od 6.500 paletnih mjesta.

Tvrtka nudi specijalizirana logistička rješenja i skladišne objekte za potrebe različitih tipova industrija. U sklopu specijaliziranih skladišta cargo-partner nudi sveobuhvatan asortiman usluga za potrebe elektronike i visokotehnoloških uređaja i opreme, kao i skladištenje prehrambenih namirnica (hrana, piće, dodaci prehrani i dr.), lako pokvarljive robe, sportske opreme, specijalnog posuđa, materijala za pakiranje robe, zaštitne PPE opreme (raznih maski i zaštitne odjeće) i još puno toga.

Sigurnost je zagarantirana nadzornim kamerama, senzorima kretanja i kontrolom posjetitelja, kao i zaštitnim i protupožarnim sustavom koji pokriva cjelokupno unutarnje i vanjsko područje.

Skladište uključuje usluge istovara/utovara kontejnera, paletizacije, preuzimanja i pakiranja, vođenje stanja zaliha, mogućnost praćenja izdavanja robe prema datumu ulaza (FI-FO), datumu isteka roka (FE-FO), Last in – First out (LI-FO), te prema lot broju. Dodatno, usluge skladišta uključuju komisioniranje roba prema nalogu kupca, pakiranje, prepakiranje, termofoliranje, deklariranje i obrnute logistike do prepakiranja, sortiranja, označavanja, povezivanja, sastavljanja, carinjenja i logističkog savjetovanja.

Skladišta su registrirana za skladištenje hrane životinjskog porijekla – dozvolu izdaje Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva. Također, sva skladišta imaju HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) certifikat koji omogućava cross-docking, popis dobavljača i sveobuhvatno ispunjavanje narudžbi.

Osim skladištenja i pripreme robe u skladu s OEM procedurom (Original Equipment Manufacturers), što je zapravo procedura za opoziv robe, cargo-partner d.o.o. nudi i usluge specifičnog pakiranja, prepakiranja i postavljanja opreme, kao i VDA označavanja.

Sva zaliha robe u skladištu vodi se kroz WMS (Warehouse Management System) sustav za skeniranje i nadzor, carinske usluge, personalizirana izvješća, a sva kretanja robe praćena su skenerom, čime je osigurana potpuna preciznost i sljedivost robe.

cargo-partner d.o.o. koristi OEM i WebEDI sustave – ELECTRONIC DATA INTERFACE kojim klijentu omogućuje pristup stanju robe u skladištu 24/7 uz mogućnost kreiranja izlaznih naloga direktno na platformu logističara.

Na temelju dugogodišnjeg logističkog iskustva cargo-partner pomaže da vaši procesi postanu učinkovitiji, a fiksni troškovi smanjeni.

Pružamo rješenja za ugovornu logistiku i distribuciju, kao i široku paletu dodatnih usluga.

Uštedite vaše vrijeme i troškove, kontaktirajte cargo-partner za optimizaciju logistike vaše tvrtke!

cargo-partner d.o.o.
Jankomir 25 J, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 1 3349 400, Fax: +385 1 3349 410
email: hrzag@cargo-partner.com
Web: www.cargo-partner.com