Crispy Pops: Nova Cekinova delicija prilagođena ukusu najmlađih

vindija-crispy-pops-obicni-largeVindijina Koka lansirala Crispy Pops, hrskave pileće okruglice iz linije “Zagrij & Posluži”

Najveća hrvatska prehrambena industrija na tržište je lansirala novi proizvod od pilećeg mesa etablirane marke Cekin – Crispy Pops.

Nove pileće okruglice dio su asortimana delikatesnih proizvoda koje je prije posluživanja potrebno samo zagrijati, a dostupne su u pakiranjima od 500 i 1000 grama te u dva okusa: classic – okruglice autentičnog okusa Cekin piletine, te pizza – okruglice punjene Vindijinim sirom Edamcem s dodatkom origana i svježih rajčica.

Prepoznajući ritam i navike koje nameće užurbani način života, Vindija je proizvodima iz linije “Zagrij&Posluži” odgovorila na potrebe potrošača, omogućujući im da svojim obiteljima, osobito najmlađim članovima, ponude ukusan i hranjiv obrok u svako doba, i to ne trošeći puno vremena.

vindija-crispy-pops-pizza-largeUkusne okruglice Crispy Pops dobivene su od filea pilećih prsa visokokvalitetnog mesa, što ih čini obrokom bogatim vrijednim nutrijentima: vitaminima, mineralima i bjelančevinama.

Zahvaljujući primjeni najsuvremenije tehnologije, paletu gotovih Cekin pečenih i paniranih proizvoda čiji je Crispy Pops dio karakterizira punina okusa, koju osigurava jedinstvena kontrola nad cjelokupnim procesom proizvodnje, od tova pilića do gotovih proizvoda spremnih za konzumaciju. Vindijina Koka prošle je godine osvojila titulu najboljeg tovljača pilića brojlera u srednjoj i istočnoj Europi, a Vindija se tako svrstala među 10 najboljih proizvođača u tom segmentu u Europi.

Uz primjenu vrhunske tehnologije i poštivanje najviših europskih standarda u proizvodnji, kvalitetna sirovina osnova je za dobar finalni proizvod, zbog čega je Koka i zaslužna za gotovo polovicu ukupnog hrvatskog izvoza mesa i mesnih prerađevina, ističu iz Vindije.

Prethodni članakGrilko – nova gurmanska poslastica iz Cekina
Sljedeći članakLucija Gluščević nova direktorica marketinga Kufner grupe