Cekin Kids za sretne i zdrave klince

Jedinstvena nova linija iz Vindije bez E brojeva, aditiva i antibiotika

Uz današnji brzi tempo života, briga o zdravlju djece prioritet je koji se nikako ne smije zanemariti. Kvalitetne prehrambene navike od rane dobi zalog su za zdrav rast i razvoj djece, ali i važan preduvjet za svladavanje svih izazova – kako onih u školskim klupama, tako i onih na sportskim terenima i igralištima. Kao vodeća prehrambena kompanija u Hrvatskoj, koja iznimno drži do pružanja najkvalitetnijih proizvoda izravno od polja do stola, Vindija je svoj asortiman piletine Cekin dodatno obogatila inovacijama namijenjenima upravo za zdravu prehranu najmlađih. Tako iz Cekina stižu jedini certificirani Antibiotik-free proizvodi na tržištu koji su proizvedeni od pilećih prsa kao najkvalitetnije kategorije pilećeg mesa i bez E brojeva, konzervansa, aditiva, bojila i pojačivača okusa te sa smanjenim udjelom soli, a koji će klince oduševljavati pod zajedničkim imenom – Cekin Kids.

Kvalitetan obrok za svako doba dana
Novom linijom, punom zdravih i ukusnih proizvoda od pilećeg mesa namijenjenih za najmlađe te savršeno usklađenih s filozofijom Grupe Vindija, stavlja se najveći naglasak na dobrobit djece i njihovo zdravlje. Inovativnom linijom postavlja se novi standard u segmentu dječje prehrane koji potiče odgovorne prehrambene navike od samih početaka djetinjstva u skladu s clean labelling trendom. Kao i kod svih ostalih proizvoda tvrtke Koka d.d., kvaliteta i pouzdanost zajamčena je 100% domaćim podrijetlom te integriranim i strogo kontroliranim procesom proizvodnje.

Drugim riječima, roditelji će sada moći pripremiti ukusne obroke za svoje mališane koji ne samo da će zadovoljiti dječje nepce, već će im i pružiti vrhunsku nutritivnu vrijednost za zdrav rast i razvoj. Bilo da je riječ o doručku pred školu ili vrtić, užini pod velikim odmorom, laganom popodnevnom obroku ili zalogaju nakon večernjeg treninga, novi asortiman nudi široku lepezu zdravih i ukusnih proizvoda i prerađevina od piletine, koje će roditeljima uštedjeti vrijeme, ali i otkloniti svaku brigu o kvaliteti obroka koji stavljaju pred svoje najmilije, znajući da piletina Cekin pruža isključivo najbolje.

Ponešto za svaki ukus
Asortiman proizvoda Cekin Kids proizvodi se od pilećeg mesa besprijekorne kvalitete, napravljenog na bazi filea pilećih prsa kao najkvalitetnije kategorije pilećeg mesa i ujedno sinonima za najzdraviji bogati izvor proteina. Obuhvaća nekoliko različitih kategorija, pri čemu u kategoriju proizvoda od svježeg mesa trenutno spadaju Cekin Kids ražnjići. S druge strane, panirani proizvodi uključuju Cekin Kids Crispy Popsiće, Školicu i Dinosaure. Panirani proizvodi posebno se ističu po tome što ne sadrže palmino ulje, peku se vrućim zrakom umjesto prženja u ulju, a iznimno su bogati proteinima. U grupi prerađevina djecu će razveseliti Pileća Šunkica od 350 g u ovitku i 80 g slajs, Najposebnija Salamica od 350 g u ovitku i 80 g slajs, Pileće Hrenovčice od 100 g i Pileća Paštetica od 25 i 100 g. Svi proizvodi pomno su osmišljeni i ne sadržavaju gluten čime se dodatno potvrđuje posvećenost Grupe Vindija maksimalno zdravoj prehrani naših najmlađih.

Pouzdanost koju potvrđuje struka
Predanost Vindije pružanju najkvalitetnijih prehrambenih proizvoda koji jamče najviše standarde pouzdanosti svih proizvodnih procesa najbolje potvrđuju važne oznake i certifikati, kao što su “Dokazana kvaliteta Hrvatska” i “PROIZVEDENO BEZ UPORABE ANTIBIOTIKA”, koji potvrđuje uzgoj pilića bez uporabe antibiotika, a označava i jedinu takvu opciju u segmentu prerade pilećeg mesa na širem tržištu. Ova linija posjeduje i oznaku “MESO HRVATSKIH FARMI – rođeno i uzgojeno u RH” koji izdaje HPA-HAPIH/Ministarstvo poljoprivrede za izvorno hrvatske proizvode dokumentirane sljedivosti od polja do stola. Od 2021. godine Koka d.d., vodeća peradarska kompanija u Hrvatskoj koja posluje u sklopu Grupe Vindija, nositelj je žiga za nacionalni projekt Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo “Živjeti zdravo” kojim se potrošači informiraju o tome da proizvodi Koke imaju nutritivni sastav preporučljiv za pravilnu prehranu. A da je riječ o najboljem odabiru upravo za zdravu prehranu djece i mladih, naposljetku najbolje govori i oznaka “ODABRALE MAME”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakdmBio veganski temeljci iz ekološkog uzgoja
Sljedeći članakCijene cigareta