Proizvodi iz Vindijina asortimana ukupno su osvojili 23 priznanja, od kojih je čak četiri dobilo šampionsku titulu

Na ocjenjivanju održanom uoči prehrambeno – poljoprivrednog sajma AGRA u slovenskoj Gornjoj Radgoni, koji će se održati od 24. do 29. kolovoza, Vindija je za svoje proizvode osvojila velik broj priznanja, izvijestili su iz ove prehrambene tvrtke.

Titulu šampiona su tako dobila dva Vindijina sira od kozjeg mlijeka – Ovis Feta, meki sir u salamuri te svježi sir Capro Fresh. Šampionsku kvalitetu potvrdila je i osvježujuća ‘z bregov ledena kava, kao i shake od vanilije, neodoljiv mliječni napitak.

Uz titule šampiona, Vindijini mliječni proizvodi osvojili su čak 14 velikih zlatnih i pet zlatnih medalja.

Tim odličjem nagrađeni su fini Vindijini deserti, među kojima su Fino mi je pudinzi sa šlagom te puding Choco Loco, a tu su se našli i apsolutni noviteti među Vindijinim mliječnim poslasticama – sirni desert Vindino s okusom jagode i banane te mliječna varijanta Vindina koja donosi kombinaciju lješnjaka i čokolade.

Veliko zlato pripalo je i mekim sirevima, dok je u asortimanu tvrdih sireva ovo priznanje osvojio Bovidur, cijenjen Vindijin proizvod dobiven od kravljeg mlijeka.

Prepoznatljivi Vindijini klasični mliječni pudinzi od vanilije i čokolade također su osvojili velike zlatne medalje, a pridružili su im se i panirani sirevi te čokoladno i kozje mlijeko, navode iz tvrtke.