chilly-delicate

Chilly sapuni prisutni su na hrvatskom tržištu od 2009. godine, a radi se o tekućim sapunima za intimnu njegu u pakiranju od 250 ml koji dolaze u praktičnoj ambalaži s pumpicom. Asortiman je prilagođen različitim potrebama žena. Najpopularniji proizvod je Chilly Delicate, a slijede ga Chilly Antibacterial te Chilly Fresh intimni sapun.

Osim sapuna, Chilly u svom asortimanu ima i dvije vrste maramica: Delicate i Fresh. Chilly je prisutan kako u u svim važnijim prodajnim lancima, a može ga se kupiti i u ljekarnama te drogerijama.

“Ponosni smo nositelji preporuke Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju što nas izdvaja u kategoriji intimnih sapuna i što je dokaz za naše potrošače da se radi o iznimno primjerenom proizvodu”, ističu iz tvrtke Bolton Croatia, distributera Chilly asortimana.

S druge strane, značajnim za trgovce smatraju činjenicu da brend Chilly, unatoč tome što se radi o iznimno maloj kategoriji, kontinuirano ulaže u TV kampanje s ciljem edukacije potrošača.

Naime, većina žena povezuje upotrebu intimnih sapuna sa zdravstvenim tegobama intimnih dijelova tijela, a ne sa svakodnevnom uporabom i preventivnom njegom, što je stav koji treba promijeniti, navode iz Boltona.

“Kako bi dodatno razvili kategoriju te educirali potrošače, fokusirat ćemo se na postojeći asortiman te i dalje nastaviti s TV kampanjama te edukativnom člancima. Istovremeno radimo klasične trade akcije kroz objave u maloprodajnim katalozima, cjenovne akcije i sl. Jedino ovako intenzivan miks aktivnosti može napraviti pomak u stavu žena prema njezi intimnih dijelova tijela”, kaže Marina Duvnjak, Product Manager.