U trgovačkom centru City Colosseum postavljeno je najveće izlaganje Coca-Colinih proizvoda u Europi, a sastoji se od 112.000 litara Coca-Cole

Coca-Cola HBC Hrvatska pripremila je pravu božićnu čaroliju za posjetitelje trgovačkog centra City Colosseum u Slavonskom Brodu – prostor centra ukrasila je impresivnim izlaganjem Coca-Colinih blagdanskih pakiranja.

Za izlaganje je upotrijebljeno 112.000 litara Coca-Cole ili više od 58.000 popularnih crvenih bočica, od kojih su izrađeni kuća Djeda Božićnjaka, božićno drvce u obliku srca, mnoštvo velikih crvenih poklon-paketa te prepoznatljivi Coca-Colini kamioni koji su i u nas postali jedan od simbola nadolazećih blagdana.

Božićno izlaganje u City Colosseumu veće je od sličnoga prošlogodišnjeg izlaganja u osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, te je najveće izlaganje Coca-Colinih proizvoda koje je dosad postavljeno na jednome prodajnom mjestu u Europi.

U pripremu cijeloga projekta bilo je tijekom protekla tri mjeseca uključeno desetak Coca-Colinih zaposlenika, a u samo je postavljanje izlaganja bilo uključeno 50 ljudi.

Osim u impresivno uređenome prostoru posjetitelji trgovačkoga centra City Colosseum od 5. do 24. prosinca mogu uživati i u posebnim Coca-Colinim promocijama.

Pri kupnji dviju boca Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante ili Spritea od 2 L ili 2,5 L mogu se fotografirati s Djedom Božićnjakom, a svi koji kupe šest boca Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante ili Spritea od 2 L ili 2,5 L, kući će ponijeti i posebnu majicu s otisnutim imenom.

Posebna atrakcija za sve posjetitelje trgovačkog centra City Colosseum mogućnost je osvajanja najvećega poklon-paketa Coca-Cole u Hrvatskoj. Naime, svakom kupnjom većom od 100 kuna ostvarenom do 20. prosinca u bilo kojemu od prodajnih objekata u tom slavonskobrodskom centru ostvaruje se pravo na sudjelovanje u nagradnom izvlačenju i osvajanju poklon-paketa od čak 600 litara Coca-Cole.

Znak pažnje svim ljubiteljima Coca-Cole koji posjećuju kafiće i restorane u Slavonskom Brodu bit će prigodne limenke od 0,15 L, koje će u City Colosseumu moći preuzeti uz predočenje računa kojim potvrđuju da su u ugostiteljskome objektu konzumirali neki od omiljenih Coca-Colinih napitaka.

Prvi dojmovi pokazuju da je Coca-Colina blagdanska čarolija oduševila posjetitelje trgovačkog centra City Colosseum te na pravi način označila početak blagdanskih aktivnosti Coca-Cole, koja je od 1968. godine jedno od najomiljenijih pića u Hrvatskoj. Hrvati, naime, godišnje u prosjeku popiju 130 bočica različitih Coca-Colinih napitaka.

PROMO