Nagradni natječaj “Pipi djevojčica 2013.”, u kojem su sudjelovali svi roditelji ili članovi obitelji koji su poslali fotografije djevojčica koje sliče na Pipi djevojčicu, pokrenut je 15. travnja, a prijave su se primale do 31. svibnja.

Iz Dalmacijavina ističu kako je žiri zaprimio ukupno 109 prijava, a odlučio je ustanoviti i dodatna priznanja. Tako se izabrala i Najnježnija Pipi, Najsmišnija mala Pipi, Naj Pipi čarapa, čak dvije Naj Pipi bebe, Najfotogeničnija Pipi, Naj Pipi blizanke, Najvrckastija Pipi i mnoge druge Pipi koje su nečim posebno dirnule žiri, a bilo ih je ukupno 15.

Izvan službenog dijela natječaja Dalmacijavino je odlučilo dodijeliti i jednu skupinu DIPLOMA-PRIZNANJA djevojčicama koje su svojom osobnošću doprinijele promociji Dalmacijavina. Ovom diplomom će svaka od njih,a ima ih čak 19, moći potvrditi kako su članice PIPI PROMOTION TEAM-a. Dalmacijavino će ih imati u vidu kod nekih budućih promotivnih događanja Pipi narančade.

Tijekom trajanja natječaja više je puta naglašeno kako se radi o zabavnom natječaju, čiji smisao nije pobjeda, već zabava, a potom upoznavanje i druženje uživo, zbog čega se jučer u 18 sati velik broj sudionica i njihovih najbližih okupio na dodjeli priznanja i nagrada u prostoru malog kazališta u Čarobnom gradu, da bi se nakon službenog dijela preselili na domjenak i Pipi party u restoran domaćina, igraonice Čarobni grad.

Tamo su ih dočekale animatorice, glazba, mnoštvo ukusne hrane i naravno velike količine Pipi narančade,ali i drugih bezalkoholnih napitaka iz proizvodne ponude Dalmacijavina.

Pobjednica natječaja PIPI djevojčica 2013 je Nensi Cvitanić (prijavitelj mama Biba), drugoplasirana i ujedno prva pratilja PIPI djevojčice 2013 je Nikol Sansović (prijavitelj Marija Dužević), dok je trećeplasirana i ujedno druga pratilja PIPI djevojčice 2013 Leona Domazet (prijavitelj mama Marina).