natura-pelene-dugaTvrtka Natura donum d.o.o. u svojem asortimanu nudi platnene pelene među kojima je najpopularnija Natura fitted pelena.

Riječ je o najpraktičnijoj peleni za upotrebu koja se najviše naručuje unutar velikog paketa u kojem se nalazi sve što je potrebno za platneno “pelenaštvo” od samog rođenja djeteta.

Natura pelene dostupne su isključivo putem internet trgovine www.naturapelene.com, a kako se radi o vrlo inovativnom proizvodu, koji se umnogome razlikuje od konkurentske ponude, ne posjedujemo niti podatke o eventualnom tržišnom udjelu, kažu u tvrtki.

Svoje proizvode preporučuju potrošačima jer su “Natura pelene zdravije, jeftinije, ekološki prihvatljivije i jer su hrvatski proizvod”, a trgovcima, osim navedenih prednosti, i zbog toga što bi time svoju ponudu učinili širom i originalnijom.

“Novost u ponudi je proizvodnja linije za mame i male cure – radi se o 3D lutkici pod imenom Pipi Naturka. Pipi je lutkica za odjeću mama, koja znatno pridonosi boljem raspoloženju svih, i vlasnica i okoline. Osim toga, noseći ih mame pokazuju da i misle zeleno, budući da Pipi Naturka promovira ekološke proizvode hrvatskog porijekla”, navodi Evica Borčić, vlasnica tvrtke.