osjecka-pivovara-letakU organizaciji osječke Pivovare danas u Osijeku započinju Dani prvog hrvatskog piva, a svi ljubitelji ovog pića moći će u bogatom zabavnom programu uz Osječko pivo uživati sve do 25. rujna kada manifestacija završava.

U okviru programa za danas je predviđena “Pivarska šetnja” koja započinje u 17:30 sati kod stare Šeperove pivovare (pokraj hotela Osijek) te će se nastaviti kod Esseker centra, Osječke konkatedrale, Prvog hrvatskog tramvaja, na Korzu i u Sakuntala parku, kod Kina Urania, duž Europske avenije, kroz Tvrđu i preko Trga sv. Trojstva sve do Lijeve obale Drave.

Program u velikom šatoru na lijevoj obali Drave počinje u 18,00 sati, a u 19 sati tamburaški sastav KAS otvara glazbeni program koji će od 21 sata preuzeti Slavonia Band.

Uz dobru glazbu i izvrsno Osječko pivo svi posjetitelji moći će uživati u ćevapima u lepinji, pljeskavici u lepinji, pivskoj kobasici u tijestu i koljenici s prilogom.

osjecka-pivovara-facebook-plakatPivo će biti 10 kuna, a moći će se kupiti samo na bonove koji će svakoga dana biti drugačije boje. Šator Osječke pivovare bit će otvoren do 2 sata ujutro, ističe se u priopćenju osječkog proizvođača piva.

Tramvaj party prvog dana manifestacije namijenjene ljubiteljima disco glazbe. Tramvaj kreće od Remize, obići će Donji grad, Jug 2, sve do Višnjevca te se potom vraća na Remizu. Ulaznice za tramvaj party još je uvijek moguće dobiti na nagradnim igrama na osječkim portalima i radio postajama.

I ove godine, u sklopu kampanje protiv zlouporabe alkohola, osigurana je besplatna autobusna linija za sve posjetitelje manifestacije. Autobus će od 20:30 sati svakih pola sata voziti na relaciji: Billa, Sjenjak- Katakombe – šator, navode iz Pivovare.