Specijalizirani trgovački lanac MD profil Baucentar proslavio je 2. godišnjicu poslovanja prodajnog centra u Osijeku, uz posebne akcijske prodaje od kojih se posebno izdvaja 20% popusta na keramičke pločice, 150 kn popusta za kupovinu kompleta Velux prozora te 5% popusta na cjelokupan asortiman proizvođača izolacija Ursa, priopćeno je u petak iz tog trgovca.

md-profil-donacija-001U suradnji s proizvođačem proizvoda za suhu gradnju Knauf, MD profil baucentar dodijelio je po jednu paletu gips kartonskih ploča najvećim slavonskim veleprodajnim kupcima.

Nagrade su dodijeljene tvrtkama Artifex, Bandrasta, Gipsmont, Interijeri Jurišić, Massa, Šprajc THD, Ukras, Watmont, kao i nagrada za vikend u Opatiji za tvrtku Kerakamex. MD profil Grupa ovom je prigodom uručila i donaciju SOS dječjem selu Hrvatska u iznosu od 10.000 kn.

MD Profil je trgovački lanac građevinskim materijalom i materijalom za uređenje interijera koji posluje na tržištima Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a svojim je asortimanom u prvom redu usmjeren na izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, ali i hobby majstore.

U svojoj ponudi ima vodeće svjetske brendove iz tog područja: Knauf, Lasselsberger Knauf, Baumit, Rofix, Armstrong, Ursa, Knaufinsulation, Okipor, Nexe, Bramac, Tondach, Gutta i druge.

MD Profil Grupa hrvatski je koncern koji čine četiri tvrtke: MD Profil Baucentar, MD Profil Intra, MD Profil Nekretnine i MD Profil Baucentar BiH.