Deloitteova mreža porezni savjetnik godine

International Tax Review (ITR) drugu je godinu za redom Deloitteovoj mreži društava u Europi dodijelio nagradu za poreznog savjetnika godine. Osim toga, Deloitte je već drugu godinu za redom na svečanosti koju je organizirao ITR osvojio više nagrada za porezno savjetovanje od bilo koje druge organizacije koja je sudjelovala u natječaju.

ITR-ov žiri prijave je ocjenjivao na temelju razmjera, kompleksnosti, inovativnosti i kvalitete rješenja ponuđenih klijentima u 2017. godini. Također, Deloitte je proglašen poreznim savjetnikom godine za područja porezne usklađenosti i izvještavanja, što naglašava njegovu izvrsnost u različitim poreznim disciplinama, što je iznimno bitno u vremenu povećanog nadzora i zahtjeva za transparentnošću.

“Deloitte je počašćen ovim priznanjem International Tax Reviewa. Ove nagrade potvrđuju našu predanost klijentima i neumorno inzistiranje na kvaliteti,“ naveo je Dražen Nimčević, partner zadržen za usluge poreznog savjetovanja u Adriatic regiji (Hrvatska, Slovenija te Bosna i Hercegovina).

“Deloitte nastoji pojednostaviti kompleksna porezna pitanja u različitim jurisdikcijama. Iznimno sam zadovoljan što su se Deloitteova ulaganja u digitalizaciju, automaciju procesa i inovativna rješenja isplatila pa samo percipirani kao lider na tržištu.”

Na pojedinačnoj razini, Deloitte je u Belgiji, Danskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Malti, Južnoj Africi i Švicarskoj dobio priznanje za Nacionalnog poreznog savjetnika godine. Dodatno, Deloitte je u Danskoj, Finskoj, Španjolskoj i Švicarskoj osvojio nagradu za Nacionalnog poreznog savjetnika godine u području transfernih cijena.

U vremenu nesigurnosti i nepredvidivih regulatornih promjena, Deloitte pomaže klijentima da dobiju uvid i perspektivu, neophodne za pouzdano vođenje i odgovaranje na zahtjeve regulatora.

Prethodni članakEnergetski napitci: Muškarci generiraju potražnju
Sljedeći članakBSA: U Hrvatskoj 50% softvera nije propisno licencirano