Na 16. dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je osvojio nagradu za najboljeg europskog poreznog savjetnika u srednjoj i istočnoj Europi. Osim toga, ove je godine nagrađen i za najbolje društvo izvjestitelja koje osigurava poreznu disciplinu i za najveći doprinos u području poreza.

“Deloitte je vodeći porezni savjetnik na tržištu, što i dokazuje nagrada kojom nam je priznanje odao International Tax Review. Priznanje je to koje potvrđuje našu predanost osiguravanju vizije, jasnoće i samopouzdanja za klijente koji se suočavaju s promjenama nevjerojatnih razmjera zbog poreznih preinaka na globalnoj razini te digitalizacije globalnih poreznih sustava i procesa. Osobita nam je čast primiti globalno priznanje za transformaciju kroz ulaganja u tehnologiju, automatizaciju i inovaciju”, izjavio je Dražen Nimčević, glavni partner u Deloitteovom odjelu za porezno savjetovanje.

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već 16 godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni.

“Članovi Deloitteove mreže ponosni su što su osvojili ove prestižne nagrade. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje za njihov inovativan rad, raspon usluga i kvalitetu Deloitteove mreže u Europi”, ustvrdio je Nimčević te zaključio kako posebne čestitke idu zaposlenicima Deloittea zbog njihovog istinskog truda koji ulažu u uspješnost tvrtke.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!