Nagrađene Gavrilovićeve salame su, pored rigoroznih laboratorijskih analiza i kontrole deklaracije, prošle zahtjevna senzorička ispitivanja stručnjaka.

Medalje DLGNjemački DLG, krovna europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, ove je godine dodijelila tri zlatne medalje Gavrilovićevim trajnim salamama.

Zlatno priznanje dobile su Zimska salama i Di Giusto salame – Romana i Divina.

Nagrađene Gavrilovićeve salame su, pored rigoroznih laboratorijskih analiza i kontrole deklaracije, prošle zahtjevna senzorička ispitivanja stručnjaka, čime su dobivena priznanja postala nepobitni dokaz kvalitete proizvoda. To znači da stručnjaci DLG-a za Zimsku salamu, Romanu i Divinu nisu imali niti jednu zamjerku.

“Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo potrošača naša je osnovna misija i usprkos svim priznanjima, a u skladu sa sloganom “Odlično je, od Gavrilovića je!”,  nastavit ćemo proizvoditi još bolje proizvode koristeći najkvalitetnije sastojke uz upotrebu suvremenih tehnologija i procesa”, izjavio je Georg Gavrilović ml., predsjednik Uprave Mesne industrije Gavrilović.

Najuglednija europska organizacija u sektoru prehrane i agrikulture, DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesselschaft), institucija sa sjedištem u Frankfurtu, godišnje ispita više od dvadeset  tisuća namirnica, a zlatne medalje za kvalitetu dodjeljuju samo najkvalitetnijim prehrambenim proizvodima koji se pojavljuju na tržištu.