Drogerijski lanac dm-drogerie markt, koji posluje u 13 europskih zemalja, priprema se za osvajanje tržišta Poljske. Sjedište kompanije bit će u Vroclavu, a uskoro se očekuje i otvaranje prvih poslovnica, piše portal seebiz.eu.

“Proteklih godina naše kolegice i kolege iz Austrije uspješno su realizirale širenje lanca u više od deset europskih zemalja. U skladu s tim, nastavljamo i u Poljskoj. Pažljivo smo ispitali tržište i uvjereni smo da ćemo i u ovoj zemlji svojim asortimanom i uslugama nadahnuti kupce”, izjavio je Christoph Werner, predsjednik Uprave dm-a u Njemačkoj.

Za postavljanje i otvaranje dm prodavaonica u Poljskoj bit će odgovoran Markus Trojansky, direktor resora ekspanzije i dm prodavaonica u Njemačkoj. Kako ističe, upravo je u tijeku odabir zaposlenih koji će raditi u prvim drogerijama u Poljskoj u kojoj vlada veliko zanimanje za rad u tom lancu.

“Brojne naše kolegice i kolege u Češkoj i Njemačkoj koji govore poljski i njemački jezik zainteresirani su za rad u poljskim dm prodavaonicama“, dodao je Trojansky.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!