U subotu 15. svibnja za kupce je otvoren preuređeni trgovački centar KTC Prelog.

U novom poslovnom objektu na staroj lokaciji (Zrinskih bb, Prelog) kupci supermarketa i poljoljekarne, kao i gosti novog restorana, moći će uživati u bogatoj ponudi, objavljeno je iz KTC-a.

Vrijednost cjelokupne investicije je više od tri milijuna eura. Trgovački centar ima oko 4.000 četvornih metara što je povećanje za oko 30% u odnosu na stari objekt. Prodajni prostor supermarketa je povećan za 400 četvornih metara, a zaposlena su i dva nova djelatnika. Ponuda supermarketa proširena je u svim segmentima, a posebno u dijelu neprehrane (tehnička roba). Parkiralište je prošireno za 41 novo parkirno mjesto.

Poslovni objekt je gotovo u potpunosti novosagrađen. Zadovoljeni su svi suvremeni trgovački standardi i najmoderniji principi gradnje, a posebno se vodilo računa o okolišu trgovačkog centra pa se gospodarsko dvorište nalazi unutar zgrade.

Interijer restorana koji može primiti do 300 gostiju zadovoljit će i najzahtjevnije goste. U dnevnoj ponudi će biti 5 gotovih jela, a restoran će raditi catering i imati mogućnost a la carte ponude.

Supermarket radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, restoran za vrijeme pandemije od ponedjeljka do subote od 7 do 18 sati, a poljoljekarna od ponedjeljka do petka od 8 do 17 te subotom od 8 do 13 sati. Nedjeljom je trgovački centar zatvoren.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!