DOBRO pršut, kulen, Zimska i Pannonico salama sada su, uz brojna druga priznanja, i ponosni nositelji oznake Meso hrvatskih farmi. DOBRO delicije karakterizira jedinstveni okus koji je rezultat vrhunskih sastojaka domaćeg podrijetla, a ova oznaka na pakiranjima to i potvrđuje.

Meso hrvatskih farmi je Znak u neobveznom sustavu označavanja koje provodi Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) s ciljem jasnog i nedvosmislenog informiranja potrošača o podrijetlu i utvrđenoj kvaliteti mesnih proizvoda u Republici Hrvatskoj.

Priprema mesa i proizvodnja DOBRO mesnih proizvoda odvija se nedaleko Osijeka, u Čepinu, u proizvodnom pogonu opremljenom vrhunskom tehnologijom, u skladu s najvišim ekološkim i kvalitativnim standardima industrije, čime se osigurava potpuna kontrola procesa. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju ovog prepoznatljivog okusa iz srca Slavonije, koji će razveseliti svakog ljubitelja mesnih delikatesa, stoga ne čudi da upravo ovi proizvodi nose oznaku Meso hrvatskih farmi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!