Asortiman Dolcela proizvoda proširen je novom kategorijom – dekoracijama za kolače.

Dolcela u kategoriju dekora za kolače ulazi sa šest proizvoda koji se nalaze u top 10 najprodavanijih proizvoda u toj kategoriji. U asortimanu se nalaze bademi u listićima, kakao mrvice, šarene mrvice, šareni mix(mix 4 vrste dekora) , čokoladne krispi kuglice i perlice srebrne boje.

kakao mrviceKakao mrvice su među lider proizvodima u asortimanu dekora. Sadrže 12% kakaovog praha.

Dolaze u pakiranju od 80 grama.

sarene mrviceŠarene mrvice su bez umjetnih bojila, za kreiranje nezaboravnih poslastica, uz kakao mrvice lider u kategoriji.

Dolaze u pakiranju od 80 grama.

D__vkolar_obaly_SODA BIKARBONA 500g 290 x 220 mm.dwg Model (1)Bademi u listićima su među top 5 proizvoda iz asortimana dekora. Izvor su vitamina E i vitamina B kompleksa.

Dolaze u pakiranju od 100 grama.

D__vkolar_obaly_SODA BIKARBONA 500g 290 x 220 mm.dwg Model (1)Čokoladne krispi kuglice pakirane su u malu vrećicu, dovoljnu za jednu upotrebu, cjenovno vrlo prihvatljive.

Dolaze u pakiranju od 20 grama.

Dolcela šareni mix
Sareni mix 100gŠareni dekori koji su pakirani u zasebne tubice. Pakiranje je to koje sadrži četiri vrste različitih kombinacija dene mrvice, zeleno-žuto-narančaste perlice, šarene sitne kuglice i to sve bez umjetnih bojila.

Vesela i zahvalna dekoracija s četiri vrste dekora pruža mogućnost kombiniranja i kreativnosti koja čini sve slastice posebnima.

Mogu se koristiti za dekoraciju raznih vrsta kolača, keksića, sladoleda, ali i kao jedan od sastojaka kolača.