Dominik Livaković i Podravka donirali sportaše s intelektualnim teškoćama

Riječ je o 15 tisuća eura vrijednoj donaciji Čokolino i drugih Podravkinih proizvoda za članove Udruge “Veliko srce” koji se usprkos poteškoćama s kojima su suočeni i s kojima žive aktivno bave sportom

Dominik Livaković, novi ambasador Čokolina, i Podravka udružili su snage i povodom nadolazećih blagdana razveselili članove sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” iz Koprivnice. Riječ je o 15 tisuća eura vrijednoj donaciji Čokolino i drugih Podravkinih proizvoda koji će članovima Udruge, koji se usprkos poteškoćama s kojima su suočeni i s kojima žive aktivno bave sportom, dati snage tijekom treninga i sportskih natjecanja.

Udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” je ove godine obilježila 10 godina rada i jedina je sportska udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji koja kontinuirano organizira dnevne sportske aktivnosti. Udruga okuplja preko 70 članova – djece, mladih i odraslih osoba s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju, a u narednim godinama planira svoje aktivnosti proširiti i na druge županije.

Prilikom predaje donacije organizirano je druženje predstavnika Podravke i članova udruge uz Lino medvjedića i zabavne aktivnosti. Osmijeha i dobrog raspoloženja na druženju nije nedostajalo, a okupljeni su se zabavili uz glazbu, ples i druženje s Linom koji je, kao i uvijek, izazvao posebno oduševljenje najmlađih. Putem video poruke članovima udruge obratio se i Dominik Livaković.

“Sretan sam što vas u suradnji s Podravkom mogu razveseliti. Pratim vaše aktivnosti, trud i rezultate i jako sam ponosan na vas. Vama i vašim obiteljima želim ugodne blagdane”, poručio je Livaković i izazvao oduševljenje članova.

“Zahvaljujemo Podravki i Dominiku Livakoviću koji su prepoznali trud i rad koji svakodnevno ulažemo u sportsko rekreativne aktivnosti s djecom i mladima s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim teškoćama. Donacija je došla u pravi trenutak i našim je članovima uljepšala nadolazeće blagdane. Od sada će naša sportska druženja biti još zabavnija i slađa”, izjavila je Tamara Telic Zagrajski, predsjednica Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” iz Koprivnice.

Vesna Višnić, direktorica Podravkinog Poslovnog programa Žitarice, snack i napitci čestitala je svim članovima udruge na rezultatima koje postižu uz posebnu zahvalu trenerima i volonterima: “Drago nam je što smo u prilici svojim proizvodima, ali i podrškom koju im je iskazao Dominik Livaković kao uspješan profesionalni sportaš podržati rad udruge ‘Veliko srce’. Sigurni smo da će uz Čokolino trenirati još bolje, a mi se unaprijed radujemo njihovim novim sportskim uspjesima”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBolt slavi pet godina u Hrvatskoj s više od 32 milijuna vožnji
Sljedeći članakHrvatsku na izboru za mladog poljoprivrednika EU predstavio David Pejić