Donacija Podravke Dječjem vrtiću Tratinčica

U prosincu, mjesecu darivanja, Podravka donira svoje proizvode u 18 domova za djecu u Republici Hrvatskoj i sve koprivničke dječje vrtiće.

Žitarice za doručak Čokolino, pereci Kviki i Lerovita vitaminski napitak proizvodi su koje je Podravka danas donirala Dječjem vrtiću Tratinčica u Koprivnici.

Predstavnicima Podravke, među kojima i članu Uprave Krunoslavu Bešviru, djeca su priredila kratki glazbeno-plesni program, a ravnateljica dječjeg vrtića Slavica Mihalec Kanižaj zahvalila je na donaciji.

Međutim, djecu je najviše razveselio posjet omiljenog lika, medvjedića Lina, koji je s njima zaplesao i radovao se.

Medvjedić Lino posjetio je i SOS – Dječje selo Ladimirevci te Dom za djecu Maslina u Dubrovniku. Uz Dom za djecu Svitanje u Koprivnici te Dom za djecu u Nazorovoj u Zagrebu, do kraja prosinca donacije će dobiti i ostali domovi za djecu u Hrvatskoj: Dom za djecu „Sv. Ana”, Vinkovci; Dom za djecu “Braća Mažuranići”, Novi Vinodolski; Dom za djecu “I. Brlić Mažuranić” – Lovran; Dom za djecu “Izvor”, Selce; Dom za djecu “Klasje”, Osijek; Dom za djecu “Lipik”, Lipik; Dom za djecu “Maestral”, Split; Dom za djecu “Pula”, Pula; Udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji “Nova budućnost”; Dom za djecu “Vladimir Nazor”, Karlovac; Dom za djecu “Vrbina”, Sisak; Dom za djecu Slavonski Brod; SOS – dječje selo Lekenik; Caritas – “Bl. Alojzije Stepinac”, Brezovica.

Prethodni članakZvijezda dobitnik nagrade ‘Poslodavac godine za osobe s invaliditetom’
Sljedeći članakNHS: Blagdanska potrošnja ove godine u padu