Donat Mg je visokomineralizirana prirodna mineralna voda bogata magnezijem. Na tržištu je prisutna u PET ambalaži s pakiranjima 0,5 L i 1 L te u staklenoj ambalaži od 1 L.

“Sva su pakiranja podjednako atraktivna”, kažu u Atlantic grupi: “Ambalaža od 1 L privlači potrošače koji Donat Mg konzumiraju kod kuće, a s obzirom da smo u posljednjih nekoliko godina komunikaciju usmjerili i prema mlađim, aktivnijim potrošačima, pakiranje od 0,5 L je pravi izbor za njih.”

Osim klasičnog oglašavanja, pritom ističu kako su za edukaciju potrošača o benefitima Donata iznimno važni i drugi kanali komunikacije. U skladu s tim razvijena je suradnja s medicinskim osobljem, nutricionistima i fitness trenerima.

“Prisutni smo na trudničkim tečajevima, sudjelujemo u brojnim eventima vezanima uz zdravlje te kroz brojne edukativne članke u tiskovinama i na internetu nastojimo prednosti Donata približiti širokoj populaciji. Također, kroz stalnu suradnju i kontakt s našim kupcima tražimo najbolja rješenja za komunikaciju Donata Mg prema potrošačima na samom prodajnom mjestu. U tu svrhu smo kreirali i tzv. Donat Mg privjesnice koje, osim što educiraju potrošače, pridonose uočljivosti i prepoznatljivosti brenda na polici”, navode iz Atlantic grupe.