Za početak jeseni Dubioza Kolektiv časti sve svoje fanove ljetnim spotom za ultimativan ljetni hit “Krivo je more” i to u posebnoj morskoj unplugged verziji.

Spot i pjesma snimljeni su na plaži u Novoj Kaledoniji, otočkoj državi u Melaneziji u Tihom oceanu smještenoj otprilike 1500 km istočno od Australije i 2000 km sjeverno od Novog Zelanda. Dubioza je održala dva koncerta u tamošnjem klubu Bodega za koje su im kasnije rekli da su bili dva najbolja tuluma ikad održana u tom prostoru.

Plaža nedaleko od kluba poslužila je kao idealno mjesto da se barem u pjesmi na nekoliko minuta prisjete što ih čeka doma na Balkanu.

Dubioza Kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada, te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S.

Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.