Duh Oktoberfesta u Löwenbräu šatoru na Bundekfestu

Jodleri, lederhose, hostese u bavarskim nošnjama i pivo Löwenbräu donijeli dašak Oktoberfesta na Bundek

Ove subote nije trebalo “potegnuti” do Münchena da bi se doživio duh Oktoberfesta. Svi koji su se našli u Löwenbräu šatoru na Bundekfestu uvjerili su se da München nikada nije bio bliže Zagrebu.

Svi ljubitelji dobrog piva i zabave mogli su u sklopu Löwenbräu šatora “otputovati” na najveću svjetsku pivsku manifestaciju zahvaljujući raspjevanim jodlerima u karakterističnim lederhose uniformama i ljupkim hostesama u bavarskim nošnjama.

Pažnju je svakako “ukrala” i Tina Katanić, koja je, također odjevena u bavarsku nošnju, vodila natjecanje u pivskim izazovima i bodrila hrabre natjecatelje. Svi zainteresirani posjetitelji imali su priliku okušati se u nošenju krigli i testu snage držanja krigli, a najbolji od najboljih nagrađeni su za svoje pothvate.

Osim u pivu Löwenbräu, koje se na Oktoberfestu toči još od davne 1810. godine, u Löwenbräu šatoru svi posjetitelji imali su priliku uživati i u obilju bavarskih specijaliteta koji su se s pivom Löwenbräu pokazali kao idealna kombinacija za svačije nepce.

PROMO

Prethodni članakEU će bezuvjetno odobriti Facebooku akviziciju WhatsAppa
Sljedeći članakTDR: Zadržati proizvodnju i poslovanje u Hrvatskoj