Novi hit u liniji mliječnih proizvoda bez laktoze je Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze, prvo takve vrste na hrvatskom tržištu. Procjenjuje se da je u Hrvatskoj oko 20 posto populacije intolerantno na laktozu, no s novim proizvodom iz Dukata svi mogu uživati u jednom od omiljenih napitaka svih generacija – čokoladnom mlijeku.

Novo čokoladno mlijeko bez laktoze punog je i kremastog okusa čokolade, a lako probavljivo. Omogućuje uživanje u mlijeku osobama koje su osjetljive ili intolerantne na mliječni šećer laktozu. Osim što ne sadrži laktozu Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko ne sadrži ni gluten.

Linija Dukat Lagano jutro je vodeći brand mliječnih proizvoda bez laktoze u Hrvatskoj, a ovim čokoladnim mlijekom Dukat je proširio svoju liniju proizvoda bez laktoze. Uz novo čokoladno mlijeko bez laktoze liniju čine još Lagano jutro mlijeko s 0 i 1,5 posto mliječne masti te Lagano jutro jogurt bez laktoze s 1,6 posto mliječne masti.

Više informacija o problemu intolerancije na laktozu, ali i savjete za pravilnu i uravnoteženu prehranu moguće je pronaći na edukativnoj mrežnoj stranici intolerancijanalaktozu.hr.

Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze dostupno je u praktičnoj bočici od 0,5 L po preporučenoj cijeni od 8,49 kuna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!