Našim klijentima nudimo savjetovanje oko oglašavanja, kako napisati dobar oglas za posao, kako se prezentirati kao uspješan poslodavac te im pomažemo s korisnim izvorima informacija oko regrutacije, selekcije i zapošljavanja.

Kandidatima svakodnevno nudimo više od 7.000 oglasa, savjetovanje o pisanju životopisa, kako se kvalitetnije prijaviti na željeni posao i kako se dobro pripremiti za intervju za posao.

Kandidati koji se žele prijaviti na neki od objavljenih oglasa na posao.hr ne moraju biti registrirani korisnici što znači da je proces prijave brz i jednostavan.

Težimo raznolikosti pa naši klijenti dolaze iz različitih industrija, što znači da posloprimcima nudimo različite mogućnosti u pronalasku odgovarajućeg posla – po njihovoj mjeri.

Također, možemo se pohvaliti da smo aktivno prisutni na gotovo svim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok i Twitter) i na taj način pokušavamo proširiti svijest o trendovima i zakonskim promjenama na tržištu rada u aktualnom vremenu. Iznimno nam je važno biti u stalnoj komunikaciji s klijentima i posloprimcima kako bismo pružali pravovremene i točne informacije.

Promatrajući brojeve možemo reći da više od 2,9 milijuna posjetitelja godišnje posjeti portal posao.hr, a u prosjeku svakih 5 minuta objavimo novi oglas, što je više od 320 novih oglasa svaki dan. Do danas smo objavili više od 908.700 oglasa za slobodna radna mjesta te na taj način povezujemo poslodavce i posloprimce.

Partner smo mnogim projektima i inicijativama kojima je cilj poticanje zapošljavanja, samozapošljavanja i poduzetništva te promoviranje područja upravljanja ljudskim resursima.

posao.hr jedan je od najdugotrajnijih članova grupacije The Network – mreže portala za zapošljavanje iz 140 zemalja svijeta. Na taj način omogućavamo našim klijentima objavu oglasa na partnerskim portalima diljem svijeta i pristup do šire zajednice potencijalnih kandidata.

Prepoznati smo po odličnoj kvaliteti usluge, brzini objave oglasa i izrazitoj posvećenosti izgradnje odnosa s klijentima.

Iako brojčano malen, snažan tim posao.hr vodi svakodnevnu brigu o našim klijentima, radi na razvoju stranice te priprema nove projekte.

Pratite posao.hr na društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/posao.hr
https://www.linkedin.com/company/posao-hr/
https://www.instagram.com/posao.hr/
https://twitter.com/posaohr
https://www.tiktok.com/@posao.hr

Ako želite objaviti oglas za slobodna radna mjesta, kontaktirajte nas mailom na kontakt@posao.hr ili telefonski na 01 6325 590.
posao.hr je dio tvrtke Oglasnik d.o.o., Savska cesta 41, Zagreb.