Chivas_Lauba_Željko BebekChivas je obilježio istinske vrijednosti pravih kavalira uz profinjenu atmosferu i odu zagrebačkim šlagerima u društvu brojnih poznatih, poput Mirana Kurspahića, Martine Felje, Ivana Dečaka i Ane Stunić.

Kako bi proslavio lijepe manire muškarca i stil života koji se očituje kroz prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost, Chivas je okupio veliki broj uzvanika u umjetničkoj galeriji Lauba na večeri kavalira. Prisutni su bili poneseni elegantnom atmosferom koju je za njih pripremio prvi luksuzni viski na svijetu.

Tijekom večeri gosti su uživali u nastupu Ervina Baučića, koji je Chivasove goste odveo u neka davna vremena uz note legendarnih zagrebačkih šlagera i obrade nezaboravnih glazbenih uspješnica Ive Robića.

U ugodnom druženju uživali su i brojni poznati, poput Ivana Dečaka, Martine Felje, Mirana Kurspahića, Ane Stunić, Igora Barbarića i mnogih drugih. Prisutnima su se obratili i domaćini Chivasa, odabrani radi svojih visokih moralnih vrijednosti, odgovornosti prema okolini i prije svega hvalevrijednom odnosu prema drugima. Tako su se Aljoša Šerić, Tomislav Gugo i Tomislav Krajačić osvrnuli na svoj humanitarni rad i doprinos zajednici, ali i izrazili zadovoljstvo brojem okupljenih gostiju.

Tomislav Krajačić, jedan od Chivasovih domaćina, osvrnuo se na dosadašnje djelovanje Chivalira i svoj doprinos projektu, u sklopu kojega je donirao vizualni identitet jednom mladom i iznimno kreativnom hrvatskom poduzetniku. Aljoša Šerić je prisutnima priredio posebno iznenađenje pridruživši se Ervinu Baučiću u izvedbi hitova Ive Robića. U sklopu svog doprinosa zajednici, Aljoša je usrećio jednog dječaka donacijom glazbenog instrumenta. Tomislav Gugo svoj je doprinos projektu dao dijeljenjem znanja o demokratičnom ponašanju biciklista.

Poneseni atmosferom i motivacijom trojice domaćina, gosti su nastavili uživati u mnoštvu elegantnih sadržaja. Mnogi su kao uspomenu na događaj odnijeli fotografiju ili novo znanje s izložbe kavalirskih savjeta. Posebno uzbudljiv bio je dio večeri kada su se najhrabriji odlučili okušati u nagradnom natjecanju brzog vezanja kravate uz luksuzno odijelo po mjeri kao nagradu.

Chivas je tijekom večeri svoje uzvanike odveo u vrijeme kada su vrijednosti i maniri kavalira bili nezaobilazan dio života svakoga muškarca. Sve te vrijednosti promoviraju i danas putem zlatnih pravila Chivalirstva, putem ovakvih događanja i podupiranjem odgovornog odnosa prema okolini i prema drugima.