Event Chivas “Blend of succes” okupio mnoge uspješne priče

Boris Šurija, Tomislav Car i Ante Vrban podijelili svoja iskustva s domaćim profesionalcima

Nakon prošlogodišnjeg projekta pod nazivom “Win the rigth way”, Chivas Regal može se pohvaliti još jednim uspješno završenim eventom. Njihov ovogodišnji velik event pod nazivom Chivas ”Blend of success” je tijekom tri dana održavanja svojim zanimljivim radionicama i iznimno uspješnim gostima predavačima okupio brojne poduzetnike, stručnjake te javna lica.

Na atraktivnoj lokaciji na Lateral Rooftopu, dekoriranoj zahvaljujući Studiju Botanike, tri dana zaredom održale su se radionice na kojima su mnogi okupljeni imali priliku upoznati svoje poslovne idole od kojih su dobili odgovore na ranije postavljena zanimljiva pitanja.

Tako je prvi dan eventa bio rezerviran za temu Marketinga i psihologije gdje je predavač Boris Šurija, osnivač psihološke tvrtke Behave prvi dao svoje odgovore.

Da je event bio zanimljiv i stručnjacima u području marketinga govori i činjenica da su prisutni bili i marketinški stručnjak Tomislav Pancirov te marketinški tim popularnog Ubera, Filip Šturman (marketing menadžer) i Pavel Pražić (marketing koordinator). Projekt su prepoznale i neprofitne udruge pa su tako bili prisutni i predstavnici Instituta za inovacije.

Drugi dan raspravljalo se o aktualnoj temi Startupa i businessa s predavačem Tomislavom Carom, osnivačem tvrtke Infinum.

Osim njega prisutni su bili maheri hrvatske startup scene Hrvoje Prpić i Davorin Štetner te mnogobrojni osnivači startupa poput Marka Jukić, CEO startupa Vollo, Luke Kladarića, suosnivača startupa Hitlist, Gorjana Agačevića, osnivača startupa Amodo, kao i poznata televizijska lica, poput psihologa Brune Šimleše, glazbenici Ivan Dečak (Vatra), Aljoša Šerić (Pavel) i Nenad Borgudan (Detour) i članice uprave Dinama i vlasnice popularne cvjećarne Blossom & Bloom Amre Peternel.

Trećeg dana radionicu o Dizajnu i arhitekturi održao je poznati i nagrađivani arhitekt Ante Vrban koji je svojim iskustvom oduševio mnogobrojne posjetitelje među kojima i produkt dizajnera Samira Šećerkadića.

Kako mnogi poduzetnici i marketinški stručnjaci znaju da je za uspjeh jedna od vrlo bitnih, no često zanemarenih stvari networking i razmjena znanja i iskustva, naglasak ovog eventa bio je na međusobnom povezivanju svih prisutnih profesionalaca.

Svi polaznici radionica imali su jedinstvenu mogućnost izrade vlastitog blenda Chivas whiskyja, pod budnim okom i stručnim mentorstvom globalnog Chivas Regal brand ambasadora Maxa Warnera.

Ovim događajem potvrđeno je kako je našoj poduzetničkoj sceni potrebno više sličnih eventa koji će povezivati prijenos znanja i iskustva s neformalnim druženjem. Nakon dva takva eventa pod organizacijom Chivas Regala, s nestrpljenjem se očekuje idući.

Prethodni članakHyundai i30 N dostupan u svim prodajnim salonima u Hrvatskoj
Sljedeći članakNivea CELLular Volume Filling Contour noćna njega