14.7 C
Zagreb
Subota, 18. rujna 2021., 00:30

Biscuit People konferencija

Nakon uspješnih konferencija održanih 2018. u Rovinju i 2019. u Puli, platforma Biscuit People organizira treću konferenciju u Umagu, 15. do 18. rujna u hotelu Melia Coral.

Prva konferencija privukla je više od 60 svjetskih stručnjaka iz industrije keksa, druga je trijumfirala s čak 90, a jednak uspjeh se očekuje i na ovogodišnjoj konferenciji koja je prvotno planirana za prošlu godinu kada je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Što nudi Biscuit People konferencija?
Biscuit People konferencija idealna je prilika za učenje, sklapanje novih suradnji, poslovnih prilika i inovacija za sve sudionike! Upravo u tome leži i glavni cilj konferencije: okupiti vodeće rukovoditelje industrije, nezavisne konzultante i druge stručnjake za kekse kako bi istražili i razmijenili svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji.

Na konferenciji će međunarodni predavači, koje čine vodeći rukovoditelji iz cijelog svijeta, sa sudionicima dijeliti svoja znanja o aktualnim temama iz područja industrije keksa.

Između ostalih, najavljeni predavači su Alfredo H. Pimper (Food Consulting Network) iz Italije, Jos Vast (Bakery Academy) iz Nizozemske te Jacob van Kogelenberg (JK Consult) iz Švicarske.

Datum

15. - 18. ruj 2021.
Ongoing...

Vrijeme

08:00 - 18:00

Više informacija

Više informacija

Adresa

Hotel Melia Coral
Umag, Hrvatska
Više informacija
QR Code