evian-largeEvian je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih svjetskih brendova prirodne mineralne vode, a u Hrvatskoj je odnedavno prisutan u sklopu zastupničkog programa tvrtke A.M.E.C. – Distribucija.

Prirodna mineralna voda Evian potječe iz francuskih Alpi, a svaka njezina kap s vrha Alpi putuje kroz obilje mineralnih slojeva koje su stvorili ledenjaci prije 30.000 godina te u proljeće izvire u Evian – Les – Bainsu na izvoru Cachat.

Ovo putovanje koje traje više od 15 godina tajna je iznimne čistoće Evian vode i njene savršene mineralne uravnoteženosti.

“Evian se flašira direktno na izvoru te se svakoga dana uzimaju uzorci s više od 20 različitih točaka između zaštićenog područja izvora i postrojenja za flaširanje kako bi se osigurala konzistentna kvaliteta od izvora do potrošača”, objašnjava Renata Šobak, direktorica marketinga tvrtke A.M.E.C. – Distribucija.

Na hrvatskom tržištu Evian je dostupan u PET ambalaži te kao spray za lice Evian Brumisateur, koji se sastoji od 100 posto prirodne vode s uravnoteženom razinom minerala i neutralnom Ph vrijednošću.

Evian se nalazi u ponudi velikog broja trgovačkih lanaca diljem Hrvatske, drogerijama, kao i u prestižnim ugostiteljskim objektima.