Extra djevičansko maslinovo ulje Ol Istria najbolje u Kanadi

Slide_Ol-istria midiNa internacionalnom natjecanju Olive d’Or 2015. održanom u Kanadi, ekstra djevičansko maslinovo ulje Ol Istria Pendolino osvojilo je zlatnu medalju u kategoriji blagih ulja.

Olive d’Or prestižno je međunarodno natjecanje maslinovih ulja koje se svake godine održava u Kanadi u okviru najvećeg prehrambenog sajma na svijetu.

“Naše Ol Istria Pendolino, blago ekstra djevičansko maslinovo ulje,  pobijedilo je među 200 uzoraka ulja iz 14 zemalja svijeta. To su vodeći europski proizvođači maslinovih ulja iz Italije, Španjolske, Francuske i Grčke ali i iz Južne Amerike, što dodatno potvrđuje značaj i vrijednost osvojene medalje. Nagrade koje Ol Istria ulja osvajaju na međunarodnim natjecanjima važna su nam potvrda da radimo dobro i zadržavamo kvalitetu. Istovremeno, podrška su našoj izvoznoj strategiji jer naši strani kupci žele proizvode provjerene i potvrđene kvalitete i upravo radi toga naše ekstra djevičansko maslinovo ulje Ol Istria bilježi višestruki porast u prvom kvartalu ove godine na tržištu Francuske, Austrije i Slovenije”, izjavio je Goran Kramarić, predsjednik Uprave Agrolagune.

OL ISTRIA-mala BOCA pendolino OKEkstra djevičansko maslinovo ulje Agrolagune godinama je sinonim i standard kvalitete za istarska maslinova ulja, što potvrđuju brojne nagrade za ova ulja iz godine u godinu. Sva ulja dobivena su preradom maslina iz vlastitih maslinika te se odlikuju izrazito visokim sadržajem prirodnih antioksidansa.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Pendolino je zlatno žute boje s mirisom masline, svježe pokošene djeteline, artičoke i rafiniranim mirisom badema. To je harmonično, lagano i svježe ulje izvrsne kakvoće, vrlo blage gorčine i pikantnosti. Izvrsno se sljubljuje s krem juhama te pojačava okus mesa divljači, bifteka i ramsteka.

Prethodni članakPodravki uručena zlatna plaketa hrvatske diplomacije
Sljedeći članakAtlantic Grupa – rast prodaje u prvom kvartalu