Faks Helizim Gel Smart Clean – nova dimenzija čistoće

Imajući u vidu iznimnu važnost besprijekorne čistoće rublja razvijena je nova Smart Clean Formula Faks helizim gelova, u potpunosti prilagođena suvremenom tempu života, jer omogućuje djelotvorno pranje rublja bez napora

Potrošači su sve osvješteniji kada je u pitanju utjecaj na okoliš i sve više vode računa o kvaliteti svog života. Saponia dugi niz godina stavlja veliki naglasak u svom poslovanju na održivi razvoj, kako bi budućim generacijama ostavili u nasljeđe što čišći okoliš. Prilikom kreiranja novih proizvoda nastojimo ostvariti zacrtane ciljeve smanjenja emisije CO2, tijekom proizvodnje, transporta, a isto tako i pri korištenju proizvoda.

U svom užurbanom, svakodnevnom životu susrećemo se s nizom izazova, pa potrošači traže sve veću učinkovitost kako bi si olakšali svakodnevne poslove pranja rublja i osigurali higijensku čistoću. Imajući u vidu iznimnu važnost besprijekorne čistoće rublja razvijena je nova Smart Clean Formula Faks helizim gelova, u potpunosti prilagođena suvremenom tempu života, jer omogućuje djelotvorno pranje rublja bez napora. Smart Clean formula omogućuje odstranjivanje mrlja duboko u vlaknima te doprinosi “dubinskoj čistoći rublja”. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji njihova snažna formulacija omogućuje kvalitetno pranje, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, snižavanje temperature pranja predstavlja značajan doprinos zaštiti okoliša. Specijalni sastojci ugrađeni u formulaciju osiguravaju briljantnu bjelinu i svježinu boja tkanina, te čuvaju i njeguju vlakna odjeće. Odjeća ostaje kao nova, pranje za pranjem. Svjež, dugotrajan miris pružit će ugodan osjećaj tijekom nošenja odjevnih predmeta.

U novoj, PET ambalaži dostupne su na tržištu varijante Color i White&Color Faks helizima Smart Clean. Transparentan materijal izrade boce omogućuje da do punog izražaja dođe privlačan izgled samog proizvoda na prodajnom mjestu, a potrošačima je jasno vidljiv nivo punjena. Novi dizajn boce s praktičnom ručkom omogućuje jednostavno doziranje proizvoda. Nova PET boca predstavlja iskorak u smislu smanjenja opterećenja okoliša otpadom od ambalaže jer je laganija u odnosu na prethodnu, a može se i reciklirati.

Saponia je na tržištu prisutna s brojnim uspješnim proizvodima u liniji branda za pranje rublja Faks helizim. Kvalitetu Faks helizim gelova u novoj, PET ambalaži potrošači će sigurno prepoznati te će se naći u brojnim domovima kao neizostavan pomoćnik pri pranju rublja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKonzum “zaključava” cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice
Sljedeći članakDigital Labin 2022. Okupio više od 600 digitalnih dizajnera i developera iz cijele Hrvatske