Fant Hrskavci: Kombinacija za najukusniji umak

fant-hrskavci-cesnjakNovi Fant Hrskavci – tri različite kombinacije mrvica za pohanje i tri različita umaka po mjeri svih vrsta mesnih, povrtnih i ribljih hrskavaca, savršeno su rješenje.

Svako pakiranje Fant Hrskavaca uz specijalne mrvice za najukusniju hrskavost sadrži i kombinaciju začina za najukusniji umak, a sve to bez dodanih pojačivača okusa.

Fant Hrskavci omogućavaju pripremu pohanog mesa na sasvim nov način. Meso ili povrće uvalja se u smjesu za pohanje i peče u pećnici i bez ulja, samo 25 minuta. Za potpunu hrskavu avanturu dodaje se umak, koji se priprema svega minutu, dodavanjem fine začinske mješavine u jogurt, majonezu i kečap.

Priprema Fant Hrskavaca skraćuje posao u kuhinji, čak i onaj nakon kuhanja, jer nema više masnog posuđa, a ostavlja puno vremena za slobodne aktivnosti.

Slasne Fant Hrskavce s guštom će umakati u umake i  smazati kako veliki tako i mali, gosti podjednako kao i domaći, vegetarijanci koliko i mesoljupci. S Fant Hrskavcima jednostavno se ne može promašiti, stoga ih uvijek treba imati pri ruci.

Marketinška podrška: TV (spot 30″ i 15″), tisak, radio, oglašavanje na prodajnim mjestima…

Logističke informacije:
Fant extra hrskava mješavina za pohanje + umak s rajčicom 89 g
Fant extra hrskava mješavina za pohanje s češnjakom + bijeli umak 89 g
Fant extra hrskava pikantna mješavina za pohanje + grill umak 89 g

Broj komada u kartonu: 20 kom

Prethodni članakFranck: Nova instant kava arabica 100%
Sljedeći članakVraća se porez na vrećice