IzlogPromoFarmer’s Tree donosi okus prirode u svakoj staklenci

Farmer’s Tree donosi okus prirode u svakoj staklenci

U želji da na tržište plasira autentično hrvatski, visokokvalitetan proizvod, Nutrifit FOOD proizveo je ekstra džemove i namaze s visokim udjelom voća na 100 g gotovog proizvoda

Prosinac uvijek donosi pregršt zanimljivih novosti, događanja i proslava te je idealan trenutak za predstavljanje sjajne palete ekstra džemova i premium namaza najvećeg prerađivača voća na ovim prostorima, tvornice Nutrifit FOOD. Od sada se na policama Konzuma, jednog od najvećih domaćih trgovačkih lanaca, mogu pronaći izvorni okusi voća pripremani prema tradicionalnim recepturama.

U želji da na tržište plasira autentično hrvatski, visokokvalitetan proizvod, Nutrifit FOOD proizveo je ekstra džemove i namaze s visokim udjelom voća na 100 g gotovog proizvoda, bez dodatnih boja, aroma i konzervansa. U suradnji s lokalnim proizvođačima korišteno je svježe voće najviše kvalitete.

Prirodnim postupkom pasterizacije zadržavaju se nutritivne vrijednosti voća u ekstra džemovima te se čuvaju izvorne vrijednosti poput vitamina, antioksidanata i minerala.

Riječ je o tradicionalnim okusima marelice, šljive, smokve, jagode, višnje i maline. Kao poseban okus izdvaja se premium namaz od šljive s orasima i okusom ruma.

Farmer’s Tree nije samo brend, on je prava filozofija života utemeljena na harmoniji s prirodom. Tvrtka s posebnom pažnjom pristupa unapređenju kvalitete okoliša čineći to putem stroge usklađenosti s moralnim, etičkim i zakonskim propisima o očuvanju prirode. Sve sirovine prolaze kroz temeljite analize podvrgavajući se visokim standardima kontrola kvalitete, a sami proizvodni procesi podređeni su strogim IFS standardima i EU regulativama.

Ova predanost kvaliteti odražava se u svim aspektima poslovanja tvrtke, od početnih faza kultivacije voća do završne obrade proizvoda. Farmer’s Tree ne samo da donosi izvrsne proizvode na tržište već i postavlja mjerila za industriju potičući druge na visoke standarde održivosti, kvalitete i poštovanja prema okolišu. Podržavajući domaće proizvođače te usko surađujući s prirodom, Farmer’s Tree daje obećanje o besprijekornoj kvaliteti proizvoda. Saznajte više na nutrifit-food.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...