Čuvari izvornih vrijednosti voća

Preuzimanjem tvornice za preradu voća smještene u srcu Slavonije, tvrtka Nutrifit FOOD od samih je početaka postavila visoke standarde proizvodnje te uskoro postala najveći prerađivač voća takve vrste u Hrvatskoj

Kada bismo željeli ispričati najkraću priču o ekstra džemovima i premium namazima tvornice Nutrifit Food tada bi ona glasila: “Iz prirode – u staklenku”. U vrlo kratkom roku tvrtka je postavila najviše standarde proizvodnje, uspostavila čvrstu mrežu partnerskih odnosa ispletenu isključivo s domaćim proizvođačima te osmislila i na tržište plasirala vlastiti brend “Farmer’s tree”. Prirodno. Ukusno. Domaće. Eto, priča može biti i kraća.

Preuzimanjem tvornice za preradu voća smještene u srcu Slavonije, tvrtka Nutrifit FOOD od samih je početaka postavila visoke standarde proizvodnje te uskoro postala najveći prerađivač voća takve vrste u Hrvatskoj.

Postavljajući vrhunsku kvalitetu kao apsolutni prioritet postižu je pažljivom kultivacijom i brižnom selekcijom ručno branih plodova. Koristeći najmoderniju tehnologiju postižu očuvanje izvornih okusa i nutritivnih vrijednosti voća.

Visok udio voća na 100 g gotovog proizvoda presudni je element koji njihovim ekstra džemovima i premium namazima daje punoću okusa i prirodnu aromu. Voće prolazi prirodan postupak pasterizacije te su očuvani autentični okusi, a sami proizvod je bez dodanih boja, aroma i konzervansa. Rezultat je visokokvalitetan proizvod temeljen na prokušanim, tradicionalnim recepturama s naglaskom na okuse voća koje sretno dozrijeva pod mediteranskim suncem, ili na plodnoj zemlji domaćih proizvođača.

Farmer’s Tree predstavlja filozofiju života u skladu s prirodom zbog čega tvrtka posebnu brigu pridaje unapređenju kvalitete okoliša i poštivanje moralnih, etičkih i zakonskih propisa o njezinu očuvanju. Sirovine prolaze kroz detaljne analize u skladu s visokim standardima kontrola kvalitete.

Proizvodnja i procesi usklađeni su s rigoroznim IFS standardima i EU regulativama vezanim uz proizvodnju hrane. Svaki stadij proizvodnje ekstra džemova i premium namaza posvećen je postizanju beskompromisne kvalitete jer tvrtka Nutrifit FOOD postavlja visoke kriterije te ne pristaje ponuditi tržištu ništa manje od najboljeg što hrvatska proizvodnja voća može ponuditi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHGK predstavio ESG rating – model ocjenjivanja održivih praksi tvrtki
Sljedeći članakPodravka i sindikati postigli dogovor oko novog sustava plaća