29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:35
IzlogPromoNutrifit FOOD - Istinski okusi prirode oduševili na sajmu PLMA u Amsterdamu

Nutrifit FOOD – Istinski okusi prirode oduševili na sajmu PLMA u Amsterdamu

Smještena u srcu Slavonije, tvornica Nutrifit FOOD koristi najnoviju tehnologiju kako bi zadržala svježinu i nutritivne vrijednosti voća

Tvrtka Nutrifit FOOD, jedan od vodećih proizvođača džemova i marmelada u regiji, ostvarila je zapažen uspjeh na ovogodišnjem sajmu PLMA održanom krajem svibnja u Amsterdamu. Na najvećem europskom sajmu privatnih robnih marki, Nutrifit FOOD se istaknuo svojom vrhunskom kvalitetom i jedinstvenim proizvodima, što je rezultiralo velikim interesom posjetitelja i mnoštvom novih poslovnih kontakata.

Izuzetan interes za premium proizvode
Na sajmu su predstavljeni neki od najpopularnijih proizvoda Nutrifit FOOD-a, uključujući ekstra džem od borovnica, marelica, malina, jagoda, te kombinacije jagode i manga, ali i premium namazi s okusima smokve s rogačem, te šljive s orasima i okusom ruma. Ovi proizvodi, poznati po visokom udjelu voća, bez aditiva i umjetnih boja, očarali su posjetitelje svojim autentičnim okusom prirode i bogatim aromama.

Najmodernija tehnologija i tradicionalni okusi
Smještena u srcu Slavonije, tvornica Nutrifit FOOD koristi najnoviju tehnologiju kako bi zadržala svježinu i nutritivne vrijednosti voća. Dugogodišnja tradicija u preradi voća i predanost kvaliteti omogućuju im da zadovolje najviše standarde, uključujući IFS certifikat koji jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Širenje kapaciteta i novi projekti
Nutrifit FOOD trenutačno proširuje svoje proizvodne kapacitete i nadograđuje postrojenja, dodatno ulažući u snagu brenda i kvalitetu proizvoda. “Svoj rast želimo nastaviti kroz različite proizvode od voća, ne samo džemove i marmelade”, kaže Luka Marjanović, osnivač i direktor Nutrifit FOOD-a te dodaje kako se strateški šire na nova tržišta kako bi učvrstili svoje pozicije, a planovi za 2024. uključuju završetak prvog dijela investicijskog ciklusa i daljnji rast.

Pouzdan partner na međunarodnom tržištu
Nutrifit FOOD izvozi više od 95 % svojih proizvoda, te opskrbljuje zapadnoeuropska i istočnoeuropska tržišta, kao i Kanadu. Njihova prisutnost na sajmu PLMA potvrdila je da su pouzdan partner koji može odgovoriti na najzahtjevnije potrebe tržišta. Predanost kvaliteti i profesionalnosti pozicionirala je Nutrifit FOOD kao ključnog igrača u industriji voćnih prerađevina.

Uz investicije u nove tehnologije i kontinuirano ulaganje u kvalitetu proizvoda, Nutrifit FOOD nastavlja graditi svoju priču uspjeha, vraćajući nas autentičnim okusima djetinjstva i prirode.

Za više informacija posjetite Nutrifit FOOD.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...