Od 26. do 31. svibnja održava se tjedan posvećen zdravom načinu života, a to je ujedno i zadnji tjedan MasterCard kampanje “We Love Women” posvećene ženama

Prošli tjedan kampanje “We Love Women” posvećen modi i ljepoti prošao je u znaku proljetnog uljepšavanja jer su brojne dame posjetile City Centre one kako bi uz  popuste za plaćanje MasterCard karticama obnovile garderobu i kozmetičke torbice te se pripremile za nadolazeću ljetnu sezonu.

Osim toga, proglašene su i tri pobjednice nagradne igre “Shopping with style” koje su osvojile shopping s Ivom Balaban. Tri dame provele su dan iz snova u City Centru one East i Split, obnovile su frizure i make up, a Iva Balaban pomogla im je odabrati odjevne kombinacije koje im najbolje pristaju! Svaka od tri sretnice osvojila je i poklon bon od 2.500 kuna.

Tjedan koji slijedi posvećen je fitnessu i zdravlju, a organizirane radionice educirat će posjetiteljice i naglasiti koliko je briga o zdravlju važna.

Posjetiteljice će zasigurno oduševiti Electroluxova radionica zdravog kuhanja u City Centru one West, dok će posjetiteljice City Centra one Split moći sudjelovati u plesnoj radionici s Kristinom Đanić i fitness programu s Renatom Lovrinčević-Buljan.

Osim toga, Nestle će u City Centrima one u Zagrebu održati promocije svojih Fitness žitarica, dok će Medical Fitness predstaviti Amplitrain uređaj. Interspar i Farmacia promovirat će zdrave proizvode.

Posebni popusti i pogodnosti za plaćanje MasterCard karticama mogu se iskoristiti u odabranim trgovinama.

Detaljan opis programa i informacije o popustima i pogodnostima možete pogledati ovdje.

PROMO