prizma-jagoda-1lprizma-breskva-1lFructal je na tržištu prisutan od 1945. godine, kada je zasađeno prvo stablo u Vipavskoj dolini.

Od tada, znanjem, iskustvom i hrabrošću plodove prirode Fructal prerađuje u odabrane proizvode i s njima se svrstava u krug najboljih europskih proizvođača u svojoj branši. U Hrvatskoj je Fructal prisutan od 1963. kada je započeo proizvodnju voćnih sokova.

“Proizvodi koji se prodaju pod robnom markom Fructal visokokvalitetni su proizvodi od voća i drugih plodova prirode koji zadovoljavaju potrošačeve potrebe za zdravom i uravnoteženom prehranom. Kvaliteta je temeljna Fructalova vrijednost”, kaže Danijela Kamberović, brend menadžerica Fructala.

Fructalov asortiman dijeli se na: 100% sokove, nektare i voćna pića, voćne sirupe, kašice i sokove za djecu (Frutek), kolače od voća i žitarica (Frutabela) te alkoholna pića.

U ponudi se osim tradicionalnih linija sokova i nektara, nalaze i Fructal Premium – proizveden od prvoklasnog voća, obiteljsko pakiranje Fructala od 1,5 litara s najomiljenijim okusima, Fructal Nature od različitih vrsta voća i povrća, Fructal sirupi, Fruco – osvježavajuće negazirano voćno piće te Fructal Selection i Smoothie koji predstavljaju najprestižniji dio Fructal asortimana.

Uvoznik i distributer Fructalovih proizvoda za hrvatsko tržište je tvrtka Orbico d.o.o..