Kozmetika Afrodita među vodećima u svijetu

Proizvodnja Kozmetike Afrodita danas obuhvaća dva programa proizvoda: program široke potrošnje s proizvodima za njegu lica, tijela i kose i program proizvoda za profesionalnu njegu “Salon Exclusive”.

Zbog činjenice da se proizvodi Kozmetike Afrodita sastoje od prirodnih sastojaka, popularnost im raste iz godine u godinu, kako na slovenskom tako i na drugim tržištima u regiji.

Program široke potrošnje zaokružuju proizvodi za njegu lica, njegu tijela, anti-celulitnu njegu, njegu ruku i nogu, tuširanje i kupke te njega i oblikovanje kose. U sklopu trgovačkih sustava i drogerija opskrbljuje se više od 10.000 trgovina po cijelom svijetu.

“Kozmetika Afrodita na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 30 godina i kroz to vrijeme smo ostvarili odlične poslovne kontakte. Hrvatska je za nas važno i vrlo zanimljivo tržište te smo zbog što učinkovitijeg poslovanja našeg zastupstva u Hrvatskoj preselili sjedište tvrtke Afrodita Commerc iz Zadra u Zagreb”, navodi Mišela Firšt iz marketinga Kozmetike Afrodita.

Na osnovi neovisnog istraživanja Kozmetika Afrodita je po prodaji među vodeća tri svjetska proizvođača kozmetike i vodeći proizvođač u prodaji anti-celulitnih proizvoda.

Sjedište tvrtke Kozmetika Afrodita d.o.o. nalazi se u Rogaškoj Slatini, a uvoznik i distributer za Hrvatsku je Afrodita Commerc d.o.o..