Frutek i Fructal Pingo u inovativnom praktičnom pakiranju!

Za potrebe punjenja novih proizvoda u novu "on the go" ambalažu, Fructal je realizirao značajnu investiciju u potpuno novu vlastitu proizvodnu liniju

I godina 2018. je u tvrtki Fructal kreativna s razvojem novih ideja te lansiranjem noviteta na tržištu. Ove su godine, u skladu s najnovijom trendovima, razvijeni novi proizvodi u praktičnom i inovativnom “pouch” pakiranju. Za potrebe punjenja novih proizvoda u novu “on the go” ambalažu, Fructal je realizirao značajnu investiciju u potpuno novu vlastitu proizvodnu liniju.

Pod okriljem robnih marki Frutek i Fructal Pingo, u svibnju i lipnju na tržište su lansirani novi proizvodi koji su primarno namijenjeni ciljnoj skupini mališana starosti već od 8 mjeseci te djece u dobi od 3 do 10 godina.

Pored sadašnjeg širokog, dobro poznatog asortimana koji nudi robna marka Frutek, razvijena je nova linija Frutek za mališane starosti od 8 mjeseci na dalje, koja obuhvaća dva voćna okusa, prvi s dodatkom jogurta te drugi s dodatkom žitarica. Oba su proizvoda bez dodanog šećera i sadrže dodatak vitamina C.

Osim što je priručna pouch ambalaža od 100 g jednostavna za upotrebu, novo pakiranje potiče samostalno hranjenje djeteta, a ukusne kašice predstavljaju odličan obrok za aktivne mališane. Preporučena maloprodajna cijena na polici za Frutek pouch je 6,99 kn.

Nastavno na unaprijeđeni vizual u prošloj godini i poboljšanu recepturu okusa u asortimanu robne marke Fructal Pingo, koja je razvijena i prilagođena ciljnoj skupini djece od 3 do 10 godina, Fructal je ove godine otvorio potpuno novu kategoriju lansiranjem proizvoda 100% smoothie za djecu.

Fructal Pingo 100% smoothie u posebnom i inovativnom izdanju kroz priručno, 110 g porcijsko pakiranje, osigurava lagan, ali i dovoljno hranjiv voćni obrok. Objema atraktivnim okusima u voćnoj i voćno-povrtnoj varijanti dodani su vitamini i minerali koji pozitivno utječu na dječji imunološki sustav. Preporučena maloprodajna cijena na polici za Pingo smoothie je 6,99 kn.

Prethodni članakProizvodnja pršuta ne pokriva ni 50% domaćih potreba
Sljedeći članakStikeez figurice vratile su se u Lidl