gary-vaynerchuk-agrokor-vina-largePionir on-line marketinga poznat kao “Social Media Sommelier”, Gary Vaynerchuk, održao je u petak degustaciju vina u Akademiji Agrokor vina

Vaynerchuk, samouki vinski stručnjak, autor je popularnog internet serijala Wine Library TV kojim je unio revoluciju u vinsku industriju. Nedavno je pokrenuo i novi interaktivni projekt naziva Daily Grape u kojem na jedinstven i zabavan način obrađuje teme iz svijeta vina i enologije koristeći društvene medije.

Poznat je i pod nazivom “prvi vinski guru ere YouTube-a”, a smatra se jednim od najutjecajnijih vinskih kritičara u SAD-u. Autor je brojnih knjiga, a kao predavač festivala oglašavanja IdejaX prvi put je posjetio Hrvatsku. Njegovi nastupi obilježeni su humorom i zabavom te ga čine jednim od najtraženijih govornika.

Na degustaciji u Akademiji Agrokor vina Gary je na osebujan način testirao četiri odabrana vina iz portfelja Agrokor vina.

Gosti degustacije imali su priliku kušati vina koja su nagrađena na ovogodišnjem International Wine Challenge ocjenjivanju vina – Principovac Graševina 2008 Iločkih Podruma koja je osvojila zlato, Agrolaguna Festigia Castello 2009 koja je nagrađena srebrom te brončani Postup Donja Banda 2007 Istravina. Četvrto testirano vino je Agrolaguna Laguna Histria Teran 2010..

Dojmove sa degustacije i video reportažu donosimo u narednih nekoliko dana.