Tržišne komunikacijePromocijeGastro čarolija Taste with signature najboljih chefova regije u srcu Zagreba

Gastro čarolija Taste with signature najboljih chefova regije u srcu Zagreba

Prestiž i elegancija te nezaboravni gastro užitci obilježili su po mnogočemu jedinstvenu gala večer Taste with signature. Vodeći chefovi regije okupili su se u Zagrebu te povodom 20. obljetnice omiljenih začina Kotanyi predstavili neopsivu kulinarsku rapsodiju.

Pomno kreirane delicije s osobnim potpisom započeo je Hrvoje Zirojević s izvrsnim tatarom od tune, a crvena riža s kanoštrelima i brunoiseom od sezonskog povrća na kremi od celera i kozica u pripremi majstora Ivana Pažanina i Brace Sanjina izvrsno se uklopila u ovaj jedinstveni večernji menu. Juhu od celera i krušaka pod mentorstvom apsolutnog majstora Steve Karapandže pripremio je mladi perspektivni kuhar Edin Karančić, a ovaj nesvakidašnji okus toplog predjela dobio je brojne pohvale. Crna skuša u pripremi Davida Skoke i Dragana Jovanovića donijela je dašak pravog morskog doživljaja i mirise našeg Jadrana. Lagani slijed začinili su juneći obrazi lagano kuhani u crvenom vinu Ljubiše Stojanovića i Uroša Uroševića dok su tri slatke fantazije Dragice Lukin dale završnu notu ovoj nesvakidašnjoj večeri. Ljubitelje roštilja nakon večere vrunskim suđukicama, čevapima i mesnim specijalitetima iznenadili su čuveni sarajevski chefovi Nermin Hodžić i Zaim Merdan.

Suradnja i dobro raspoloženje naših vodećih chefova pokazala je najbolje od regionalne kuhinje. Zasigurno, ovakva su predstavljanja izvrsna promocija kuhinje ovih prostora koja sve više zauzima zapaženo mjesto na svjetskoj gastro sceni. Upravo su i neki od ovih chefova omiljeni izbor svjetskih zvijezda. Gastro spektaklom Taste with signature održanom u prekrasnom ambijentu restorana Spoon, Kotanyi začini obilježili su 20. obljetnicu u Hrvatskoj i 137 godina dugu obiteljsku tradiciju. Obilježavanju drugog desetljeća omiljenih začina u Hrvatskoj prisustvovao je i sam vlasnik ove obiteljske tvrtke Erwin Kotanyi te brojne osobe iz društvenog života kao što su ugledna urednica i novinarka Tončica Čeljuska, televizijski voditelj Duško Čurlić, PR menadžerica Lana sa suprugom Antom Mihićem, modna agentica Suzy Josipović, spisateljica Emina Pršić i drugi.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...